Det fortsätter oturas

Planerna med Galishimo går onödigt långsamt. Ridbanan här hemma, som var framtinad i början på april förra året, är fortfarande inte riktigt ridbar. Jag ansökte om manegekort "så snart som möjligt" för att få tillgång till ridhuset den 13 april, men har inte fått någon respons ännu. Det är lite drygt nu då jag verkligen är i startgroparna, men det blir väldigt roligt när jag väl har manegekortet!

Men jag förtvivlade icket, och anmälde mig till en kurs i två dagar på en närbelägen ort den 29-30 april med Galishimo, och jag var taggad till tusen att få komma iväg, men fick tyvärr beskedet om att kursen var inställd. Eftersom detta inte blev av, kontaktade jag en oprövad tränare med goda referenser som skulle återkomma med förslag på tid för kurs, men tränaren har varit helt tyst sedan dess.

 Han som bara går och skrotar just nu...

Allt går lite långsamt och jag står ju här med min transport och bil och transporttränade häst och vill bara komma igång! Och utöver detta har det varit dåligt väder och jag har som sagt varit lite sjuk.

Och om man jämför med förra årets drama, med inköp av transporten som behövde renoveras lite mer än tänkt, med Galishimo som slängde av både mig och Elin, och efterföljande efterskalv, så är detta ju bara ett litet gupp på vägen. Men ändå.  

Jag vill komma igång! Nuuuu!!



Det var ju onekligen lite värre den här tiden förra året...
Galishimo var nervigare och transportgolvet var porösare...





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback