Semestersjukan

Och så blir jag ju givetvis sjuk nu i början på min semester. Jag som ville så mycket. Klockan är över åtta på kvällen och jag inte kommit mig upp ur sängen ännu. Ska väl hinna titta till Galishimo men det känns tungt. Igår fotograferade jag några hästar och ryttare i mitt stall som tränade trail.

Jag trivs verkligen i stallet. Det är alltid något på gång, det är alltid någon där. Det finns alltid uteritter och kompisar om jag vill, och jag kan träna avskilt också, om jag vill. Oftast tränar jag avskilt, bara jag och Galishimo, men det är så roligt varje gång jag kommer in i stallgången och möts av alla bekanta ansikten.

Jag tog många bilder från gårkvällen, men jag är för trött för att be om lov att publicera dem.. här är i alla fall en fantastisk tjej som rider ett ungt kallblod. Hon är både försiktig, respektfull och positiv, och den unga hästen gör allt för henne. Här ber hon hästen kliva upp på en lastpall för första gången, och hon gör det lydigt utan att blinka, fullt koncentrerad. Det är så roligt att se. Det är lika roligt att titta på som när man tittar på fullfjädrade dressyrekipage. Allt handlar om kontakt och samspel. Det är det som fascinerar mig.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback