Så nära men ändå så långt borta


En vän som ägnar sig åt media och filmning, undrade om jag kunde bidra med lite speedscener med Galishimo inför en kommande video. Han tycker att Galishimo är vacker och tror det skulle bli några bra klipp. Gud, det blir ju så rätt men ändå så fel. Så kul att han uppmärksammat mig och Galishimo men så otur att hästen, allra senaste gången vi sysslade med "speed", trillade omkull och på rygg, och skrämde skiten ur mig.

Jag har fortfarande pyttesmå grusbitar kvar i mina handflator, som liksom fastnat i handen där skrapsåret växt ihop, och som jag inte lyckats pilla bort ännu. 

Jag har redan sett några av hans hästfilmer. Det är fantastiskt fina och glada tjejer och stora kraftfulla hästar som galopperar så de nästan flyger fram. Hästarnas manar flyger och glittrar mot solen och det gör tjejernas hår också. Det ser jättehärligt ut. Han kommer säkert att vilja ha fina och glada galoppscener i skogen och... nej... det går bara inte. Inte än.

Om han inte nödvändigtvis skulle kunna nöja sig med en tjej med hårt åtsittande hjälm, säkerhetsväst, hockeybenskydd och axelskydd, som med uppdragna axlar och stel som en pinne håller ett krampaktigt tag om manen på en liten arab som entusiastiskt snubblar runt... ska jag fråga om han behöver sådana scener...? Nej, det tänker jag inte...

Nåja. Mister du en intresserad filmare inom mediabranshen i Västerbotten så står det åter tusen bi. Kanske.

.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback