Jobblättnad!

 



Jag fick fyra rätt så tunga projekt i vintras och igår avslutade jag skrivarbetet om det. Inte mindre än 234 sidors jobb kunde jag lägga till handlingarna. Lägg till att jag hade åtta andra pågående projekt när jag fick detta, så det har varit väldigt tungt att jobba och svårt att prioritera. Man kan ju också nämna att det varit väldigt mycket privat administrativt arbete när jag gjorde den manuella bostadsrättsföreningen digital. Där scannade jag och sorterade in hundratals dokument också. Så det har varit mycket att göra!

Jag har ständigt haft lite ont i magen och jag har inte tagit många normala lunchraster i år. Kanske sex eller sju lunchraster i form av "sitta med vänner under en timme och snacka strunt" under 2024. 

I våras så fick vi en ny chef, och den nya chefen har varit noggrann med att låta mig få arbetsro och möjlighet att beta av mina projekt, så jag känner mig lugnare nu. Jag litar på nya chefen och tror inte att jag hamnar i en liknande arbetsbelastning igen. 

Men visst finns det även en stolthet över vad man klarat av. Jag vässar ju min förmåga att både fokusera och hantera hög belastning. Yrkesstoltheten finns där också. Jag tycker att jag har utvecklat en uthållighet och ett bra tålamod. Nu ska jag bara bli bättre på att säga ifrån, om liknande situationer uppkommer igen. 

Det är otroligt skönt att känna att arbetsbelastningen lättar nu i alla fall. Det första jag ska återuppta är att röra på mig lite mer! Exempelvis promenera till jobbet eller ta fler hundpromenader. Idag jobbar jag hemifrån, och har behållit Skye här hemma för morgonpromenad och lunchpromenad. Jag tror det kommer att ta någon vecka eller några dagar innan man verkligen börjar slappna av helt, men det kommer att kännas väldigt bra! 

Kanske finns det energi att utmana mig lite mer med Ares också, men det är verkligen inget måste! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet