Bättre fokus och glädje


Jag har fått mycket bättre ork och fokus nu! Bättre än vad jag haft på hela året. Jag märker på vänner att de vill sätta ihop min nya energi, med min nya fina unghäst, men jag är säker på att detta beror på järntabletterna. Plötsligt går arbetsuppgifterna mycket lättare. Jag går till jobbet kring 06.00. Det är mycket lättare att gå nu och jag behöver inte forcera fram stegen. Jag går till kontoret tidigare, för att plocka tillbaka lite arbetstimmar, som jag tidigare tagit ut på grund av att jag inte klarat av att fokusera, eller den vanligaste orsaken: jag har fått ett starkt behov av att blunda och vila i ett tyst rum. 

Jag är otroligt tacksam över min chef som varit flexibel och återkommande frågat mig hur jag vill ha det. Vill jag sjukskriva mig? Vill jag jobba? Vad behövs för att jag ska klara av att jobba? Jag fick full förståelse när jag sade att jag ville fortsätta jobba men att jag inte kommer att klara min normala arbetsbelastning och det var precis vad som hände. Jag har jobbat heltid men presterat lite sämre. 

Och nu är jag tillbaka. Efter ett par månaders kämpande. Från att inte ha tagit mig ur sängen när Galishimo dog, till att knappt klara promenader, till att vara i full gång, dygnets flesta vakna timmar. 

Och med detta blir jag ju gladare också. Jag känner verkligen självförtroendet komma tillbaka.

Allt är bra nu.

Mitt liv har fått en nystart. 


.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet