Rörelse och shopping

Min vänstra fot har börjat krångla och jag kände mig lite vemodig över detta, utifrån min träning som går så bra nu. Men jag bytte i morse till en stride-maskin i stället för att springa på rullband, och lättnaden över att jag inte fick någon som helst smärta i stride-maskinen, gjorde mig genast motiverad igen. Nu springer jag bara 3 min vid två tillfällen och kör stride före och efter gym-passet. Jag är supernöjd över detta alternativ, för jag känner inget akut behov av att bli jättebra på just löpning. Det är ju detta med att svettas och bli flåsig som känns så skönt. Dessutom kan foten bli bra på bara några dagar, men man vill ju ta itu med eventuella problem  tid.

Min nya kompis, stridemaskinen. 

Om ni undrar hur jag hinner träna så kliver jag upp 05.30 på morgonen, åker till gymmet vid 06.00 och börjar mina första möten på jobbet vid 08.00. Känner jag mig sliten eller trött så sover jag i stället, jag håller inte benhårt på denna rutin.

Galishimo har fått lite ofrivillig vila på veckorna. Det är beckmörkt och halt ute eftersom snön inte vill lägga sig, och det finns inte heller någon ridbana att tillgå, så jag försöker ta lite promenader med honom emellanåt på veckodagarna, och mer kan jag tyvärr inte göra just nu. Till helgen blir det ridhusträning, så då ska vi kämpa på.


Jag gick till frisören på lunchen och frågade efter lediga tider. "Nu går bra!" sade frisören spontant och jag kunde sätta mig direkt. Eftersom jag har så lite hår och klipptes på ca 20 minuter så behövde jag bara betala motsvarande en barnklippning, 360 kronor. Hehe, det finns fördelar med att vara tunnhårig! Bilden är lite dålig men håret går precis nedanför öronen. 




Jag hade också bestämt mig för att min gamla PUMA-tröja skulle slängas eftersom den var för liten och tappat sin svarta färg efter otaliga tvättar. Jag köpte den för sju år sedan. I stället skulle jag köpa mig en fin jobbtröja. Jag var inne på flera affärer och provade åtta olika plagg innan jag gav upp, åkte till Intersport, och köpte en ny PUMA-tröja, förvillande lik den gamla tröjan, fast bara mindre urtvättad. Jag blev överlycklig och har gått omkring och myst över den! 

Och här kommer sista succén för dagen. Jag köpte mig ett par vackra, svarta, helt neutrala läderstövlar som jag tänker ta hand om med största kärlek och omsorg. De ska vara mina fina jobbstövlar som ska hållas glansiga och välputsade så de håller i några år. De har inga detaljer som jag kan tröttna på eller som sticker ut, utan är bara ett par riktigt snygga vardagsstövlar att ha på jobbet, alla dagar i veckan. Jag var så nöjd! 
Modellen heter Softwalk 0168 
och jaaa… de gav en soft känsla. 



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet