Äntligen lite snö!


Vilken tuff vinter vi haft! Knappt någon snö men väldigt mycket is. Nu verkar det i alla fall komma lite mer snö till veckan, och kanske behöver jag inte åka till ridhuset för att få till lite kvalitetsträning. Idag klippte jag av säkert 5 cm av Galishimos man också, den var tunn söndertuggad av en hagkompis, och stripig. Jag låter honom ha kortare man från och med nu, med färre flätor, som är mer välskötta. Det blir fint det med!

Sedan har vi pillat på med galoppen ute på fältet. Jag startade lite försiktigt med många svängar och mindre cirklar, för att kolla om Galishimo skulle bli busig, men han blev inte alls busig. Han var vaken och glad men lydig och snäll i alla gångarter.

Det är så skönt så jag kan knappt med ord beskriva hur skönt det är. Det är så många år som vi kommit i mental otakt med varandra då han blivit spänd och jag besviken på honom. Och nu för tiden gör han mig oftast positivt överraskad. Han är riktigt trivsam och har inte förlorat ett dugg av sitt glada sätt och arbetsvilja... Han har bara blivit pålitligare.

Han har bara blivit liiite mer medveten om människoapan på ryggen, och att det blir bäst för allas skull om människoapan på ryggen är glad. 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet