Tänk om han blir långlivad?

Galishimo har skött sig kanoners i dagarna fyra. Detta trots en hel del blåst. På lördag red vid vi ut, på söndagen var vi i ridhuset, på måndagen red jag dressyr hemma och på tisdagen red vi ut igen.

I tisdags var vi ut på tur med ägaren och hästen Wilmagumman. Wilmagumman är ett kallblod som faktiskt var rikskändis i stallvärlden, i serien "Stallgänget på Tuva" där hennes liv och vardag tecknades av Lena Furberg, för ca 20 år sedan. Idag är Wilmagumman 26 år gammal och ett bra sällskap till mig och Galishimo. Hon är fortfarande väldigt pigg och vaken, har lite svårt att "bara" skritta, och om Galishimo inte uppför sig korrekt så ger hon honom genast en sträng min och påminner honom om att det ska vara ordning i ledet!


Ibland slås jag av tanken på... tänk om Galishimo också blir 26 år?! Då han är 26 år... då är jag alltså 54 år! Tänk om han är lika pigg och fräsch som Wilmagumman då? Tanken känns overklig. Hästar är ibland inte så långlivade så man får vara glad för den tid man får med dem.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback