Kappan är här!



Gissa hur glad jag blev när jag insåg att jackan redan kommit?! Jag tog storlek 38 trots att deras hemsida rekommenderat storlek 40 åt mig utifrån mina mått, och tyckte ändå att den mindre storleken var på gränsen till för stor. Frågan är om företaget räknar med att man fuskar lite när man lämnar sina kroppsmått eller om de är vana returer med efterfrågan om en storlek större? Hur som helst så kändes det lite avigt att gå med kappa till stallet, i alla fall första timmen. Jag har ju haft samma svartgula vinteroverall sedan jag köpte Galishimo. Han kom inte ens till mig i hagen utan tittade länge skeptiskt på mig. Han brukar ju alltid komma.

"Kom nu!" sa jag. "Ursäkta damen, känner vi varandra?" sa han.

Jag blev så glad när jag läste detta inlägg från ett år sedan! Jag hade hoppats på bättre ekonomi om ett år, och möjlighet att köpa en Uhipjacka, och det blev precis som jag önskat.


Sedan provred jag lite ute på fältet med ridjackan, väldigt försiktigt och väldigt mycket i skritt, då Galishimo hade sin årliga snökris och tyckte det var läskigt att vara utanför ridbanan helt plötsligt, så han var väldigt spänd. Precis som han får vara. Så vi lullade på lite i skritt och lite trav och småpratade med varandra.
"Fan nu är det vitt och krasigt under hovarna tamejfan överallt igen." sa Galishimo.
"Visst är det fint?" svarade jag.
"NU KLEV JAG PÅ NÅGOT!" sade han.

.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet