Tre dagars böngryta senare



Okej, okej. Jag ger mig nog. Böngrytan håller på att vinna över mig. Idag måste jag erkänna att jag snudd på tolererade smaken. Jag är nog väldigt ovan att äta baljväxter generellt. Och den lilla valken jag brukar ha vid träningsbyxorna håller långsamt på att försvinna.

Sedan peppade jag kroppen med energi innan dagens träningspass. Juice och frukt och något sådant där mystiskt fabrikat som inte ens behöver förvaras i kylen och som innehåller en massa sötningsmedel som inte kallas "socker", Jag gillar inte sådant men behövde kolla om jag kunde kicka igång systemet lite, och tänkte undvika vitt bröd ett tag.

Det gav nog lite resultat för det kändes lite bättre nu när jag tränade, jag svettades mindre och orkade lite mer, så det kanske är så enkelt att jag legat lite för mycket på minus när det kommer till kolhydrater.


Hur som helst räckte även energin till att arbeta en timmes övertid på jobbet också. Men tiden räcker tyvärr inte till Galishimo. Det var ju den där jävla crockpoten också som jag blivit slav under och som kräver sitt offer i form av kyckling, lök och potatis också. Men kyckling och potatis är åtminstone godare än... böngrytan...

och så fick jag handla och installera lysrör till toaletten som totalt slocknade i söndags.

Ingen, varken vän eller fiende, skulle ha godkänt min egenhändigt elektroniska lamplösning i badrummet där en hög lampa vinglade instabilt vid handfatet och hotade tippa ned i badkaret vilken sekund som helst.... så installation av lysrör prioriterades...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet