Midsommar - Årets första dopp!

På midsommarafton hade jag planerat att vara ensam. Jag har ju inte riktigt det sociala nätverket för att välja och vraka på vart jag vill fira högtider. Man hamnar ju lätt lite utanför sådant när man inte har karl och barn. Jag är ju inte heller direkt ung och nyfiken på att festa med 25-åringar heller. Det ger liksom inte så mycket. Men jag har ju alltid mina föräldrar och min bror som jag alltid är välkommen till, i fall jag skulle drabbas av ensamhets-ångest. Med eller utan förvarning. Deras dörrar är alltid öppna.


Men det finns lyckligtvis fler ensamvargar här i stan och jag fick ett meddelande där det stod "Äta pizza?" från Freddan. Då tänkte jag att det var väl lika bra att ta en liten paus i ensamvargandet. Sagt och gjort. Vi åt kebabpizza på Falkträskbadet. Innan vi åkte så stod Freddan tålmodigt och såg på när jag djupdök i mitt förråd för att hitta min gamla våtdräkt.
"Tadaaa! Nu ska det badas!" utropade jag lyckligt och höll stolt upp en skrynklig våtdräkt. Freddan tog ett steg tillbaka och mumlade något i stil med att bada fick jag minsann göra själv. Så det gjorde jag!


Sedan solade vi en stund och tackade för oss. Med full mage och inspirationen på topp återvände jag till min etta för att fortsätta ensamvarga. Tack för sällskapet!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet