Årets sista födelsedagspresent - en utekväll

I går roade sig tant (36 år) med att gå ut med Elin (21) år och Amanda (förmodligen samma ålder). Det var egentligen en andra födelsedagspresent till mig från Elin, vilket var otroligt uppskattat. Den första presenten var ju fotograferingen på mig och Galishimo som jag blev superglad över. Jag blev även firad förra helgen med en utekväll och ett annat gott sällskap så jag har nog haft min bästa och "längsta" födelsedag någonsin.

Elin känner ju mycket väl till min vanliga aversion mot folksamlingar och sena kvällar så hon väntade tålmodigt på att tant skulle gäspa och vilja dra sig hemåt. Det ville jag inte. Vi vandrade från ställe till ställe och till slut hamnade vi på något uteställe där jag förmodligen var den enda som var över 25 år. Detta hade jag, efter ett antal glas vin och en överdrivet dyr Gin & Tonic, inga som helst problem med. Jag måste säga att Elin och Amanda var oväntat gulliga med mig. De lämnade mig aldrig ensam och höll koll på mig och såg till att jag hade en rolig kväll med mycket dans. De såg inte ut att skämmas en enda gång. Gjorde de det så dolde dom det fantastiskt bra.

Jag fick bara en liten verbal smocka om att en kille trodde att jag var en sån där utelivs-veteran som drog hem one-night-stands på löpande band, och gjorde något slags föraktfullt utlägg om att han minsann inte gillade den typen av damer. Ljudvolymen var tyvärr för hög för att jag skulle kunna förklara att jag inte varit ute och dansat sedan år 2010 och är mer av den där antika typen av dam. Och one night stands låter för övrigt väldigt obekvämt.

Lite halvfnissig och helnöjd deklarerade jag vid ett-tiden att jag var färdig för kvällen och Elin och Amanda följde mig hela vägen till kapprummet för att vinka av mig. Vilket var väldigt sött av dem. 

Nu känner jag mig verkligen färdigfirad. Starten på året har varit fantastisk.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback