Plötsligt Händer Det!

Linda skickade ett meddelande till mig på facebook och tipsade om en fin transport som var till salu för ett hyfsat billigt pris. Hon sa att hon kände till försäljaren och att det var en bra och trevlig tjej. Transporten stod bara någon mil från där jag bodde. Eftersom det var ett så bra pris på den så tipsade Linda om att jag skulle skynda på lite om jag ville ha den. Jag gick in på försäljningssidan och annonsen hade fått mycket positiv respons på kort tid och flera intressenter. Jag skyndade mig att ringa försäljaren och mycket riktigt så hade fler ringt på transporten redan. Hon hade knappt haft den ute i en timme. Det gällde alltså för mig att vara lite kvickare än förra gången jag skulle köpa transport.
"Jag kan komma nu på en gång, säg bara till när det passar dig!" sa jag, och fick till min stora glädje Per med mig på transportbesöket redan efter en timme.

Vi tittade igenom den i regnet och halvmörkret. Den var förstås väl använd och lite sliten, ett däck satt lite löst, gummimattan var lite nött, och den behövde lite annat småfix. Men helhetsintrycket var kanonfint och inga större åtgärder behövde göras. Den behöver inte besiktas förrän 2018!
"Jag har med mig datorn och kan föra över pengar på en gång om du vill sälja den till mig." klämde jag ur mig i ett krystat försök att vara spontan och hinna före de andra köparna. Försäljaren sken upp och sa att då har vi en deal.

Lite chockat förde jag över pengarna till hennes konto. Och sedan stirrade vi på varandra och mumlade "Jamen det här gick ju snabbt..." som om vi båda inte riktigt smält hur snabb affären varit.

Och sedan var det bara att köra hem transporten. Bara sådär. Per körde hem den med sin BMW. Så nu har jag. En transport. Den behöver lite småfix. Men... den är här. Jag har bara lite svårt att tro det!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback