Elin

Elin kämpar på hemma hos sina föräldrar. Hon kan gå ca 200 meter och klarar hyfsat bra att sitta och ligga så hon kan se på film och följa TV-serier. Hon måste fortfarande äta mycket smärtstillande.

Hon längtar efter att bli piggare och kommer att försöka baka så fort hon kan och när kroppen tillåter. Jag skulle vilja införa bakförbud de kommande sju veckorna men jag förstår att hon börjar krypa efter väggarna och att hon vill sysselsätta sig, eller åtminstone börja planera för att sysselsätta sig. Jag ska snart hälsa på henne för att se hur hon faktiskt mår. Jag frågar varje dag hur hon mår och hur det känns, och hon svarar alltid glatt:
"Toppen! Jag känner mig som en ny människa!" och det säger tyvärr mer om hennes inställning än om hur det faktiskt är med henne. Så jag hoppas få träffa henne till helgen.

Sedan vill hon upp i sadeln på Galishimo igen, efter att hon blivit frisk. Hon är så bestämd att jag måste överväga att ge upp. Nu säger även mamma att jag måste låta henne få rida honom. Men det är väl så. Jag kan inte låta mina egna skuldkänslor styra allt. De måste ju få ha roligt tillsammans, de också...




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback