Och så kom Elin!

Elin red Galishimo idag. Det blåste en hel del men Galishimo var nog ganska urlakad efter gårdagens långtur så han kämpade på så gott han kunde. Blåsten fick ju honom att tappa fokus emellanåt men han har ju ett stort hjärta och gör så gott han kan.


"Det är precis så här han ska kännas!" utbrast Elin glatt. Hon flyttade honom lite för skänkeln och han gick lydigt några steg åt sidan. Vi gör inga stora sidvärtes övningar men han svarar snabbt och villigt på något steg åt sidan och jag låter det vara så tills vidare. Han är ju inte så gammal och vi är inte så långt framme i hans utbildning. Men det var jättekul att se hur Elin blev nöjd av att rida honom. 




Efter en timmes glatt ridande så fick vi sluta rida då Galishimo helt enkelt blev för trött. Jag tror han ska få två dagars vila nu.

...Men den där tvåtimmars-turen jag och Per gjorde igår... den gör vi nog om. Det blev som att omstarta Galishimo i hårddisken. Och det är ju faktiskt den typen av turer han är designad för. Han är inte avlad för dressyr, han är avlad för uthållighet. Och äntligen börjar jag kunna ge honom det!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback