Nu börjar livet! Eller snart...

"NU börjar livet!" tänkte jag i fredags.
Jag hade städat bort väldigt mycket på arbetet då jag har haft ett ganska högt tryck de senaste månaderna. Jag har ju städat ut förråden i min bostad också för någon helg sedan. Allt som jag känt mig på efterkälken med, har jag kommit ikapp med. Alla kläder i garderoben är sorterade eller slängda. Jag har matlådor i frysen. Jag har noppade ögonbryn och målade naglar. Jag har städat badrum och skåp. Galishimo har blivit väl underhållen och det är bara att fortsätta träna på. Bildäcken är bytta till sommardäck (hrm, inte av mig, men det blev ändå gjort!), lägenheten är ren. Sängkläderna är nybäddade och solen har tittat fram. Jag är mer ikapp i livet nu än vad jag varit det senaste året.

"Den här helgen blir underbar! Äntligen är jag ikapp! Det finns inga mer måsten!" sade jag lyckligt till pojkvännen.

Och sedan kom jag inte upp ur sängen.

Såklart inte.

Den stora utmattningen rullade in.



Nu har jag legat i sängen i ett och ett halvt dygn och har inget som helst intresse att kliva upp. Galishimo får klara sig utan mig på grönbetet. Alla får klara sig utan mig. Jag. Måste. Bara. Vila.

Pojkvännen blev lite bekymrad men jag försäkrade honom att såhär blir det ibland. Det bara är så. Det är typ därför jag inte har barn.


Livet får börja i morgon i stället. Eller nästa helg. Någon annan gång... helt enkelt.
.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback