2 972 klick denna månad

Nästan 3000 gånger har min blogg blivit läst denna månad. Helt galet. Nästan hundra gånger per dag har någon gått in på min blogg. Helt otroligt. Måste ju säga att det känns ganska tryggt att veta att jag inte är ensam.

Nu har jag förlorat budgivning nummer sex. Budgivningen gjorde ett uppehåll över helgen men satte igång igen på måndagmorgon.

Jag fick en knut i magen men försökte kämpa vidare. Jag kunde ju prova att ringa en privat dam som valt att inte anlita mäklare. Världens finaste röst hade hon.
"Jamen självklart måste du ju få någonstans att bo. Jag vet hur jobbigt det är med separationer, jag separerade själv för en tid sedan. Den här ettan, som jag säljer för min dotters räkning, får du första tjing på, det är bara att komma och titta." sa hon varmt.
"Är det sant?" frågade jag.
"Javisst. Du får köpa den om du vill. För priset du erbjöd."
"Är. Det. Sant?" frågade jag igen.
Hon skrattade lite. Sådär som man skrattar när man blir glad över att göra någon annan glad.

Glädje blandades med lite panik. Nu alltså. Är det nu jag får min egen bostad? Är det verkligen SANT nu?! Tänk om hon ändrar sig. Muntliga avtal gäller ju inte. Men hon lät snäll. Kanske ändrar hon sig inte. Glädjen kryper genom kroppen. Om jag får den bostaden för det priset så får jag bra ekonomi. Jag skulle bo väldigt litet, men jag skulle inte behöva bekymra mig överdrivet mycket över bensinpengar eller hästpengar eller andra räkningar.

Det skulle kunna bli jättebra.


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet