Eländigt men bra

Jag bor 20 km från jobbet och 34 km från stallet. Dagarna går åt att köra bilen och tanka bilen. Det blir otroligt höga bensinkostnader. Jag har tillfälligt hyrt ett helt hus som jag knappt har råd med. Jag har inga möbler från hemmet utan har fått låna en soffa och tv. Tv:n funkar inte riktigt och jag har bara fyrans kanal. Den visar enbart hockey-vm och alla som känner mig vet att jag inte gillar hockey... Matlagningen blir lite krystad då bara en platta fungerar och bara undre ugnsdelen, som dessutom är svår att stänga helt.

Det finns inga gardiner och inga lampor. Det finns inget bord och inga stolar. Det finns inte internet men jag kan surfa från mobilen. Det finns ingen micro och jag har inte råd med någon ny just nu. Jag åker på olika lägenhetsvisningar men blir överbjuden då jag inte har så mycket pengar. Nu hoppas jag på en pytteliten etta med ett rekordlitet pentry. Mindre än de lägenheter jag haft som studentboende för tio år sedan. Jag kan inte ens ta hand om min hund på grund av allt bilpendlande, hon blir för ensam så hon bor (och stortrivs!) hos pappa och Kristina. Alla drömmar jag hade om hus och familj har flugit ut genom fönstret.

Ångrar jag mig? Tänker jag på om jag kanske kämpade för lite för relationen? Nej. Inte en enda gång. Inte. En. Enda. Gång. Det blev jättefel mellan oss. Det vet vi båda.

Jag gav allt jag hade. Precis allt jag hade. Jag släppte mitt liv i östhammar och flyttade 70 mil för att satsa på kärleken. I relationen gjorde jag mitt allra bästa. Och det är jag stolt över. Det kan jag leva med.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet