Och det här ensamlivet

Det här ensamlivet börjar krypa på lite mer nu när livet lugnat ned sig lite. Jag sover dåligt och skruvar på mig, på kvällarna. Jag känner oron i magen på mig. Inte så där överväldigande plågsamt, men bara tillräckligt för att jag inte somnar in. Som ett litet surr. Som att försöka somna när tvättmaskinen är på, i rummet bredvid. Så känns det just nu. Så har det varit hela veckan.

I början gjorde jag ju inget annat än sov, jag kände mig helt utmattad och det kändes helt otroligt att bara få ligga ned, raklång, vart som helst. Ostörd. Jag somnade nästan redan innan huvudet nått kudden. Men nu känns det mer som att en liten fluga surrar runt i huvudet och smått irriterar mig hela tiden.

Så jag vänder på mig, och vänder, och vänder. Biter ihop tänderna så jag får ont i käken, och måste påminna mig om att slappna av hela tiden. Det är otroligt skönt att jag har så många vänner som hör av sig titt som tätt.

När jag bestämde mig igår för att gå kursen i helgen, och mailade arrangören om det fanns restplatser, så fick jag responsen:
"Ååå bruden, du gjorde min dag!" av henne.

Så de finns ju där. De som gillar mig. Jag är inte helt ensam.

Eller om det nu... ja just ja. Det är kanske Galishimo som är publikdragaren... Han är nog snäppet populärare än vad jag är...


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet