Magsjuka

Jag åkte på magsjuka precis efter jag skrivit mitt senaste inlägg. På lördag eftermiddag började jag må lite knasigt och sedan brakade det lös. Jag hade kräksjuka hela natten. Varannan timme försökte jag dricka en matsked vatten men kräktes direkt och då följde även magsaft med så jag blev allt mer uttorkad och hade nästan panik efter 12 timmar då jag var vansinnigt törstig och yr, men inte klarade av att behålla något. Jag kunde knappt sitta på sängkanten av yrsel, längtade förtvivlat efter vatten, och hade inte sovit en blund. 

Jag skickade ett meddelande till en granne och bad honom köpa Coca Cola med socker i, på sin morgonpromenad med hunden, och efter ett tag fick jag faktiskt i mig Coca Colan och låg och läppjade små, små klunkar på den, hela söndagen. Stackars mina tänder som blivit marinerade i socker och syra en hel dag, men vad gör man? Jag fick inte i mig fast föda. 

Idag på måndag morgon känner jag mig i alla fall bättre. Det var den påsken... 

Men å andra sidan så känner jag mig inte så stressad som jag brukar. Jag är i hyfsad fas med mitt arbete. Efter att inte ha märkt någon skillnad på första veckans vila av fötterna så känner jag mig betydligt bättre nu, på tionde dagens vila. Jag har betydligt mindre ont och är mindre svullen. Ett tag klickade det och knakade massor i fötterna när jag gick, (tänk er ljudet av att någon långsamt tuggar på knäckebröd vid överrullningen av foten) och jag var rädd att det höll på att bli dålig broskbildning kring lederna, men klickandet och knakandet har upphört nu. Och smärtan. 

Ares är ju verkligen min skatt som sköter sig fantastiskt på alla sätt, så jag känner mig inte "efter" i arbetet med honom heller. Snarare går allt snabbare än planerat. 

Så livet är i stort sett väldigt bra. Jag hade råd med lite magsjuka. 





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet