Hästtransporten och eventuella stressfrakturer

 


Min hästtransport... den är så fastfrusen, jag har aldrig sett något liknande! Däcken är väl inbäddade i ett klart och stenhårt lager is. Jag lånade bostadsföreningens snöhacka och försökte hacka lite runt däcket, men isen var så hård och jag ville inte riktigt hacka mig en punktering heller. Men transporten är nu åter ordentligt framskottad och jag hoppas att veckans plusgrader kommer att göra underverk med den. Den står ju på ett läge där den kan få gott om förmiddagssol så jag hoppas den kommer loss snart! 


Sedan har jag funderat lite på min träning och smärtan i fötterna. Smärtan passar in till 100% på beskrivningen av en stressfraktur i både läge och hur smärtan yttrar sig. Så jag kollar inte upp det, då gäller det bara att vila. Och om det är något annat så är ju åtgärden förmodligen också att vila fötterna, så diagnosen i sig spelar väl inte så stor roll. Det är vilan som spelar roll.

Jag tror det är klokare om jag använder fötterna så lite som möjligt i april så kanske jag blir bra, och kan aktivera mig mer under sommaren. Det är ju då man vill gå promenader och vara ute i naturen. Det finns ju massor av annat att göra utöver konditionsträning. Jag har ett elektriskt piano, väldigt skonsam för fötterna. Jag har en Ipad där jag kan måla digital art. Också väldigt skonsamt för fötterna, och jag har en bostadsrättsförening jag är ordförande i och där det alltid finns något att göra. Oftast skonsamt för fötterna. 

Heltidjobbet inom verksamhetsutveckling är också skonsamt för fötterna. 

Ares är skonsam för fötterna. 

Ni ser ju?! 




.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet