Fina bilder!

 


Mamma kom och fotograferade mig och Ares i söndags. Det blev så många fina bilder! Den här bilden är jag nog mest nöjd med. Färgerna är så fina och mjuka, och jag ser så nöjd ut när jag tittar på honom. 

Och hur kan man INTE känna sig nöjd över Ares? Vi lämnar flocken och går ut i ett skogsparti han aldrig varit i. Jag leder honom bortåt. Han står stilla. Mamma ställer in kameran. Jag går fram. Står stilla. Vänder. Går tillbaka. Mamma fotar. Jag går fram igen. Och tillbaka, med Ares. Mamma fotar. Vi tittar i kameran. Ser något vi vill ändra. Jag går fram igen. Och tillbaka. 

Ares måste nog undra vad vi höll på med. Sedan blev det mammas tur att gå fram och tillbaka med Ares. Han är alltså två år och på en ny plats. Och hanteringen liknar varken longering eller morgonpromenader. Men han hänger lugnt med och gör allt vi ber honom om. Går. Står stilla. Väntar. Går står stilla. Väntar. Dessutom hade vi knappt tid att fokusera på honom för han var inte stjärnan för dagen. Det var den där konstiga kameran som vi hela tiden pratade om, fokuserade på, och tittade i. Han var bara rekvisita. En rekvisita vi förväntade oss skulle lyda utan knussel. Det gjorde han gärna. 

"Bättre unghästträning än så här blir det nog inte." sade jag till mamma när vi gick till bilen. 
 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet