Animeringar


Denna bloggplats hänger inte riktigt med i den tekniska utvecklingen. Jag hade velat lägga in en liten animering men blogspot kan inte länka animeringar. Denna lilla hemmaflagga både blinkar och wigglar enligt konstens alla regler. De små ljusa plupparna vandrar motsols runt dem, och hemmaflaggan ger ett allmänt festligt intryck. Nu försöker vi stanna hemma och inte sprida så mycket virus!

Det är riktigt roligt att vara kreativ. Jag har verkligen saknat det. Jag är glad och tacksam att jag blaffade på med 15.000 kr rakt av bara på impuls. Det var en bra impuls och jag kände väl intuitivt att detta var rätt för mig. Jag längtar till sommaren och att jag blir helt frisk så jag kan fortsätta utforska programmet.

Förresten, så blev inte bilderna på kollegorna så populära. Jag kunde inte hålla mig och visade stolt en bild på en kollega för denne, jag hade ansträngt mig för att rita fint och avspänt utan att göra mig rolig på någons bekostnad.. Hen blev dock inte alls nöjd. Hen undrade varför jag ritat hen så? Det blev en lite ansträngd tystnad. Teckningarna kommer inte att visas för någon, och får gömmas i det fördolda.

Jag insåg att porträtt på andra kan bli lite känsligare än vad jag bedömt, och att det vägs ganska noggrant för den avritade hur jag väljer att illustrera personen i fråga om vikt, kropp, situation, uttryck. Detta var en lite obekväm erfarenhet, men en vink om vilken bana jag egentligen tror att jag ska fortsätta på. Jag ska inte rita av andra! Det får bli mig själv och hästen. Ungefär som bloggen. Man får låta bli att skriva om andra, det är väldigt mycket känsligare än vad man kan ana. Bättre att hålla sig till sig själv eller de allra närmaste som man redan har ett väldigt bra förtroende för.  


Det är lite tråkigt då jag tycker att andra människor är intressanta, och många har betydligt intressantare saker för sig, både på stallet och på jobbet, men better safe than sorry! 

.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet