Första turen med mina icebugs!

Det blev en rejäl fördröjning med utomhuslöpningen i samband med att jag blev sjuk. Veckan innan jag blev sjuk kände jag att något var på tok och slutade träna, sedan var jag sjuk en vecka och efter detta började jag försiktigt om att springa igen. Jag har sprungit två pass på löpband sedan dess för att kunna kliva av bandet ifall jag blir yr eller dålig, och passen har varit markant sämre än innan.

I går var jag dock lite piggare och tänkte att jag kunde ta 7-kilometers rundan in till stan och tillbaka igen. Det är med stor glädje jag tar på mig löparkläderna nu. Jag har ju nytt underställ, haglöfsjackan, bra hörlurar, bra pannlampa och nu riktigt bra skor som naglar fast sig på isen. Köpte också nya vanliga billiga bomullsvantar för 10 kronor och det var precis vad jag behövde. Hela löparutrustningen som jag köpt i år, inklusive löparbyxor går klart över 6000 kronor sammantaget.

Sedan slog jag på Keplers bok "Kaninjägaren" och tuffade på i långsam takt. Det känns fortfarande tungt och jag blir ganska snorig.

Jag blev ändå väldigt nöjd. Skorna är ändå ganska lätta och mjuka, samtidigt som jag får grepp. Det märks verkligen att det är bra kvalitet som ligger bakom märket.

Livet är verkligen lite roligare med bättre ekonomi. Helt klart. Allt jag köpt in nu sedan jag slutade spara pengar har jag verkligen haft glädje av.

Jag har dessutom lämnat in min billiga oväxlade "Biltema"-cykel för service. Den där billiga cykeln jag var tvungen att köpa eftersom min dåvarande bil behövde repareras i början på år 2016. Här är blogginlägget om den! Den har nu fått bromsarna justerade, ny slang bak, kedjan smörjd, nya fina lampor bak och fram, samt helt nya vinterdäck. Fixet med cykeln har nästan kostat mer än själva inköpet av cykeln, med andra ord.

Så det är många slantar jag nu lagt bara på att må bra och röra mig. Det känns toppen och det är jag väl värd!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet