Kvällsfix i nytt kontor



Det här har varit en vanlig, och lätt deprimerande, syn sedan i mars då jag köpte in nya träningskläder och hade en extra bag med träningskläder på kontoret. Träningen gick omedelbart mycket bättre och lättare med tillgänglig bag på jobbet, men mitt kontor fick offra sig lite i sitt allmänma intryckt. Det kontor jag haft i snart två år har varit ganska litet och har jag behövt torka de svettiga träningskläderna så har jag gjort det... i gardinstången. Det har gått ganska bra, förutom det obligatoriska klättrandet för att få upp och ned kläderna, de måste ju gömmas snabbt om man väntar besök också...

Men idag fick jag besked om att jag skulle flytta till ett större kontor och då passade jag på att göra lite förändringar. Regnet öste ned igen, så jag tog kvällen på mig att flytta alla möbler till det nya kontoret, och sedan kosta på mig lite extra saker för att göra det trevligt på kontoret.

Jag shoppade Borneo färdiga gardiner på Ohlssons tygaffär (399 kr för ett par) för att få lite färg i det nya kontoret. De är lite rosa-lila och kommer nog att passa där året om!


Sedan unnade jag mig ett vanligt torkställning att ha träningskläderna på efter träningen. Skönt att ha ett större kontor med plats för detta!


Eftersom det nya kontoret var i samma byggnad, så knallade jag fram och tillbaka med pärmar, stolar, möbler och annat hela kvällen, och där kring 19.00 började jag känna mig nöjd. Det känns riktigt skönt med ett nytt kontor. Man spenderar så många timmar där och lite extra rum gör verkligen skillnad!


Det hade hunnit bli mörkt när jag var klar med allt så det känns ännu roligare att gå dit i morgon och se hur det blev i dagsljus. Det kändes i alla fall jättemysigt. Skönt med bättre ekonomi. Jag går fortfarande omkring och är smått överraskad över att jag kan köpa sådant här, nu när jag inte sparar förtvivlat till en hästbil och hästtransport månad efter månad...


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet