Nu är uteritter och ridhus inte längre äventyr

Galishimos söta melerade öron...

Nu blev det uteritt igen och jag, Anna och Jenny skrittade en mil tillsammans och pratade om lite allt möjligt i den vackra höstsolen. Galishimo skötte sig strålande men jag gick med honom någon kilometer på slutet. Vi mötte även en bil efter en grusväg när jag red. Jag brukar alltid sitta av vid bilmöten men nu kändes det som jag hade full kontroll över Galishimo och litade på honom. Mycket riktigt så skötte han sig jättebra. Bara man håller i honom lite så han inte känner sig övergiven.

Nu är inte uteritterna ett äventyr längre. De har förvandlats från äventyr till rutiner! Precis som jag ville! Det har blivit en enorm skillnad både på hästen under sommaren och att jag känner mig tryggare och mer avslappnad. Jag och Galishimo har kommit över tröskeln, och jag kommer inte att skriva om dem lika mycket längre. Likadant så känns det som ridhusträningen flyter på och kräver inte samma uppmärksamhet och energi från mig längre och behöver inte heller beskrivas i detalj.

Det känns lite som att jag kommit till ett känslomässigt avslut i årets projekt 2017 om hästbil, transport, transportträning, ridhus och uteritter. Jag är i mål! Nu ska jag surfa på denna våg och fira hur bra det går! Inga nya utmaningar på ett tag!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet