Efter regn kommer ELIN

Elin hälsade på under torsdagskvällen och red Galishimo på en liten kvällsrunda. Det har regnat hela veckan och det ska förmodligen regna nästa vecka också.

Jag joggade bredvid Elin och Galishimo. Så gott det gick att jogga med tanke på att jag intervalltränat tidigare samma dag. En kollega myntade nyligen ordet "gågga" och det är inte så dålig beskrivning av vad jag gör ibland. Jag går och joggar. Gåggar. Då man inte har bråttom men tycker det kan vara bra att få upp pulsen lite då och då.

Hur som helst. Galishimo blev på strålande humör över Elin och han tappade endast självförtroendet om jag gick för långt ifrån dem. För han vill ha mig i närheten. Särskilt över broar. Att tvingas gå över en bro alldeles ensam när jag var hela tio meter ifrån honom i stället för en meter ifrån honom, gjorde hela passagen över bron ytterst komplicerad. Se nedan.

Bakbenen måste gås med minst en meters bredd samtidigt som man korsar frambenen. Det viktigaste i det hela är att gå så bredbent med bakbenen som bara möjligt. Sedan måste man fokusera så hårt att öronen nästan trillar ned. Om jag går bredvid honom kan samtliga moment i den komplicerade bropassagen skippas. Men han lyckades lotsa Elin över bron och alla överlevde honom... jag menar bron. Alla överlevde bron.

Sedan sprang dom runt och Elin skrattade och Galishimo frustade och blev lätt överväldigad.



Alla var vi duktiga och alla kom vi hem samtidigt!



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet