Saker man kan göra i stället för att dejta

Alltså jag orkar inte dejta. Jag har gjort några ansträngningar att nätverka med nya bekantskaper men det slutar alltid med att jag inte orkar svara. För att jag inte orkar. Svara. Ni vet det där ljudet när man fyllt en ballong med luft och sakta släpper ut luften ur den till ett smygande pipande som sedan stiger i intensitet och slutligen slutar med ett slappt fladder och pruttljud? Ja just det ja. Precis det ljudet:
Det är mina känslor när jag försöker nätverka med okända människor just nu. Det är så mitt inre låter när jag försöker komma igång just nu.

Så då kan man faktiskt lika gärna låta bli.


Det finns andra saker jag kan göra än att leta efter någon att dejta. Såsom att åka krokiga skogsvägar ut i vildmarken till pappa och Kristina och umgås med dem och deras hundar. Och inse att jag blivit fetare. Sådana saker kan man göra. Och precis efter jag insett att jag blivit fetare så gick det utmärkt att utan tvekan frossa sig fullständigt proppmätt på plankstek med älgkött. Ska man gå upp i vikt så kan man göra det med stil. Tänkte jag. Här ska det inte tramsas med billigt lösviktsgodis och Nutella. Man kan ju frossa i kvalitetsmat när man har chansen. Vårda sina fettdepåer med rätt näring. Why not?

.
Sedan så tog jag pappas hund Rambo och övernattade i hans timmerkoja som står ute på gården. Rambo var väldigt hedrad över uppdraget och gosade glatt med mig i sängen med ivrigt viftande liten krullsvans. Sedan blev det varmt, och då lade han sig lydigt på golvet i stället. Det var vi båda två väldigt bekväma med.

En sådan kille skulle man kanske ha. Om dom finns.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet