Tack pappa!

Den där transporten. Jag ångrar att jag köpte den. Lite. Jag ångrar LITE att jag köpte den. Det blev lite krångligare i verkligheten än vad det var i min fantasi. Som att hitta en gummimatta till den. Det trodde jag man kunde lösa på en kvarts surfande men det gör man ju inte, eftersom alla andra också renoverar sina transporter på sommaren. Så de flesta lager med gummimattor var slut.

Till slut fann jag en firma som kunde skicka en matta. Tyvärr kommer den inte förrän i slutet på juli så det kommer inte att hända något med transporten innan dess. Men mattan är beställd! Den kommer!



Min pappa överraskade mig stort med att erbjuda sig att köpa mattan, så jag kommer bara att behöva betala frakten på den! Väldigt roligt känns det! Pappa har aldrig varit särskilt intresserad av hästar och jag tror han har haft lite svårt att sätta sig in i vad jag egentligen håller på med som är så viktigt där i stallet. Men nu börjar han förstå att Galishimo ÄR viktig. Så jag märker att jag får mer stöd. Nu är det bara bommar som ska fixas, sedan så ska jag lämna in ett sommardäck på lagning, och sedan är den redo att användas!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet