Arabhäng!

Till min stora glädje så har Mari flyttat till mitt stall! Det känns extra bra efter förlusten av Anna och angloaraben Pride som flyttade, att ett känt ansikte kommit till stallet.

Mari har hjälpt mig med inridningen som ni kan läsa om ni klickar här och när jag var knäckt över diverse bakslag i inridningen så fick jag rida hennes fina häst Macke som ni kan läsa om ni klickar här. Det var hela fyra år sedan jag var på det stallet och kämpade på med inridningen.

Hur som helst! Denna fina vita häst Macke fick vandra vidare till hästhimlen av hälsoskäl, och Mari köpte efter detta en arab som heter Blanche! Så vi har ridit tillsammans nu på morgonen och även promenerat lite i skogen. Denna Blanche. Så fin, lugn och klok. Jag hoppas att hennes mjuka trygga uppsyn har en positiv effekt på Galishimo, om det inte händer så vet jag ju att Mari har en väldigt positiv effekt på mig. Det är inte fy skam det heller!

Vi får se om Mari stannar på stallet eller bara är på genomresa men jag hoppas att hon blir kvar här en stund, jag har verkligen saknat henne!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet