Och nu, då?


Kärleken lämnade verkligen efter sig ett tomrum. Jag funderar mycket på hur jag ska fylla upp det. Jag är inte alls sugen på att träffa någon ny så tankarna snurrar mest runt om vad jag borde göra i stället. Här har man ett helt liv och en massa tid och borde fylla upp det. Jag lever i världshistoriens mest bortskämda tidsålder, på en av världens mest jämställda och ekonomiskt stabila länder. Jag har ett heltidsjobb, oändliga möjligheter, och sannolikt ett långt liv kvar. Och så har jag mage att lite lamt slå ut med armarna över denna förträffliga möjlighet till liv och överflöd, och förvirrat säga

"Och nu då?"

Jag får börja med promenader. Det får börja där. Kanske blir promenaderna joggingturer men jag har inte bestämt mig ännu.

Inte ens Galishimo behövde mig idag. Han stack gladeligen iväg utan mig, med ett gäng småtjejer och deras hästar, och var 'Coola Killen' på äventyr genom samhället igen. Jag tittade efter dem när de red iväg och lagade sedan ett vintertäcke och följde med Anette på körtur med Herodes. Precis när vi kommit tillbaka skymtade jag Galishimo & co. på hemvägen.


Enligt rykten krackelerade tydligen Galishimos coola fasad under ridturen, när han träffade på två långsamt körande skotrar och han bröt ihop fullständigt. Då hade tydligen den lilla tjejen förnuftet och vänligheten att kliva av en stund och gå bredvid honom, så han fick stöd att återhämta sig efter chocken, innan hon satte sig upp igen. Enligt historien. Den lät väldigt sannolik, så det finns ingen anledning att tvivla. Men de verkade ha haft trevligt, trots den lilla incidenten! 

.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback