Träningsvärk


Det är väl fortfarande för tidigt för att säga mirakel... men jag har träningsvärk i hela kroppen. En sådan där skön träningsvärk, som jag inte haft på flera år. Varför har jag träningsvärk då..? Jo, det går inte tungt att röra sig längre. Det går av bara farten. Som... förut.. för flera år sedan.  Och när det är lättare att röra sig, då rör jag mig ju givetvis mer. Och det är inte kroppen riktigt van ännu.. det förklarar träningsvärken...

Jag hade ju glömt hur det var. Jag kan till och med jogga igen! Jag gjorde det igår! Jag får inte den här känslan av att bli tyngre och tyngre för varje steg utan blir rosig om kinderna och gör tempoväxlingar och njuter. Korta sträckor givetvis. Bara på lek. Ingen press..

För tidigt för att säga mirakel...


Jag var ute och gick med Galishimo i två timmar efter en mysig vandringsled idag, tillsammans med två ridande tjejer, och när jag kom hem så tittade jag längtansfullt efter om simhallen var öppen, eftersom det hade passat med lite simning och bastu efter långpromenaden med Galishimo... Simhallen var inte öppen. Det kanske var lika bra. Jag ska väl kanske inte chocka kroppen..

För tidigt att säga mirakel... Men tänk om... tänk om orken är här för att stanna? Kraften och rörligheten...  Var det bara fyra års magnesiumbrist? Vågar jag ens hoppas?
.

Kommentarer

  1. Magnesium har hjälpt mig otroligt mycket. Och det verkar ju fungera på dig också. :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback