Jag längtar efter min framtid

Jag joggade fem kilometer i morse och kunde även styrketräna lite benövningar. Det sved ordentligt i benen, men det kändes också bra. Jag börjar våga njuta av att jag blir starkare och klarar mer. Jag litar mer på kroppen. Jag brukar göra liggande benpress på 50 kilo som arbetsvikt men i morse höjde jag till 70 kilo utan problem. Jag börjar se skillnad på viktnedgången nu också, då vissa kläder börjar sitta lösare och att jag kan ta på mig jeans som jag tidigare undvikit. 

Min träningsklocka mäter min syresomsättning, och den blir jag också lite peppad av. Det går inte så strålande att springa på löpbandet just, jag är inte särskilt snabb där, men klockan kombinerar löpbandet med andra övningar jag gör, crosstrainer, promenader och allmän uthållighet, och då ser resultaten riktigt bra ut. Och jag känner ju det, att trots att jag inte har så bra löpkondition så har jag en allmän uthållighet som känns jättebra, exempelvis att jag kan styrketräna efteråt eller lägga in andra dubbelpass utan att bli särskilt trött. Min träningsklocka håller med om att jag är pigg och hävdar att min konditionsålder är 20. 


Sedan avslutar jag tre projekt denna vecka och är jättenöjd över alla tre slutresultat. Det största projektet var en kompetenskartläggning, och det kändes verkligen som jag, på ett ganska lättsamt sätt, kunde leverera ledningen både nyheter och tankar för framtiden. 

Jag har sovit oroligt och drömt mardrömmar sedan jag fick veta att expojkvännen avlidit. Jag vaknar ofta nedstämd och med olustkänslor. Det är en egen liten process, men de känslorna lättar när jag börjar röra på mig. 

Det känns som att livet just nu hela tiden blir bättre. Jag längtar så mycket efter min sommar. Jag längtar efter min framtid. Jag längtar efter plusgrader ute och att jag längtar efter den dagen det är varmt ute och jag kan visa min mamma en avslappnad och prestigelös uppsittning på Ares igen. Just nu är jag ju lite nervös men det ger sig ju för varje gång jag kommer att sitta upp. Om det inte händer något som skrämmer honom. 

Men då är det bara att backa bandet och göra om. Inte mer med det. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet