Sköna dagar och återhämtning


Jag har verkligen fått återhämtning de här senaste dagarna. Jag har samma lugna känsla i kroppen som jag annars nästan bara brukar ha i slutet av en längre semester. Självklart blir jag väldigt nyfiken på vad denna fina återhämtning kan bero på. Jag känner mig lugnare och huden har blivit betydligt jämnare och finare. Visserligen har det blivit lugnare på jobbet, men finns det något annat som jag inte tänkt på som påverkat? Mest är jag fundersam på om det är kosten som påverkat mig. Jag har ätit lite mindre så inte vikten ska skena iväg, samt tagit Huel som ganska regelbunden frukost, och undrar om det är detta som bidrar.

Fick mig till och med en ofrivillig skentur på Galishimo och kom på mig själv med att bli lite fnissig och uppspelt över det.
"Nu gick det undan!" skrattade jag till Ebba och Rand, som hade skenat ut över en äng samtidigt som Galishimo hade skenat efter vägen vi kom ifrån. Vi satt båda kvar efter att hästarna stuckit, och jag kände mig trygg i westernsadeln när Galishimo satte av i snabb galopp. De hade förmodligen upptäckt en älg i skogen, och tvärt vänt. Galishimo lugnade också ned sig snabbt, och betedde sig sedan ungefär lika fnissigt som jag gjort.

Nu blir det en dags jobb och sedan två dagars vila igen.

 Precis vad jag behöver. 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback