Julstäd


Dagen startade med en 7 kilometers promenad efter Skellefteälven i mörkret som långsamt blev ljusare. Efter detta red jag Galishimo på vinterridbanan och efter detta slog jag in julklappar, samtidigt som jag lyssnade på en hästpod, tvättade kläder, dammsög och skurade. Det blev många stora julklappar i år till mina närmaste.


Jag passade även på att tvätta samtliga hästkläder så alla jackor, overallen och övriga kläder är rena och luktar gott. Ridstövlarna har fått sig en grundlig borstning från ridhusdamm och annat.

Jag älskar att tvätta ridkläder, särskilt ytterplaggen. De blir skitiga så snabbt, man vankar runt i dem några veckor, man skäms lite när man traskar in med dem på ICA, och så glömmer man hur fina de är under all smuts och så plötsligt känns det som ett helt nytt plagg när man tvättat upp dem. Nu går jag ut i den skurade hallen och klämmer förundrat på dem lite då och då.

Tydligen behövs det inte så mycket mer i livet för att jag ska hålla mig nöjd. I morgon blir det jobb och sedan åker jag till min mamma.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback