Bad hair day

Galishimo är inte riktigt sig själv just nu. Jag tror han har ont i skinnet nu när han håller på att få vinterpäls. Förutom att han rycker till direkt man rör honom, eller ryktar honom, så sänker han även ryggen när jag trycker med handen på ryggen. Alltså verkar han inte bara pälsöm utan även ryggöm. Han har ju stått på lösdrift utan täcke i höst, och han har klarat det bra förut. Men nu satte jag på honom täcke igen och hoppas att lite värme gör att han slappnar av lite. En ordentlig rykt blev det också.

Vi hade egentligen planerat för ridhuset men det känns inte okej om inte Galishimo är 100 % okej. Så i morgon blir det nog lite hästspa då jag får passa på att duscha honom och pyssla lite med honom. Fixa flätor och greja. Vi tar nog en promenad också.



Sedan har jag grubblat lite över svansen, och kommit fram till att även den kommer att få ett litet "manvårdsprojekt". Jag har beställt påsar för hästsvansar och tänker fläta in den och stoppa in den i en liten påse, så den inte blir så lerig och nött. Det kommer att se roligt ut när han går runt i hagen och skrotar med sin lilla svanspåse, men det kommer att bli vackrare med tiden!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet