Omreglering av min tjänst!


Förhandlingarna är klara, enighet har uppnåtts, och min tjänst kommer att regleras om. På måndag skriver jag på mitt nya avtal och förhandlar om min nya lön! Googlar man på "omreglering av tjänst" så får man läsa den ena tråkiga historien efter den andra, där förmåner tas bort eller där nedskärningar behöver göras. Men i mitt fall är det precis tvärtom.

Det blev en mindre omorganisation av min verksamhet under våren, vilket gjorde att hälften av mina vanliga arbetsuppgifter lyftes bort till en annan enhet. Och då fick jag den stora förmånen att få välja om jag ville flytta med till den andra enheten, eller stanna kvar här i mitt arbetslag och få nya uppgifter, då de såg ett behov av att ha mig kvar. Jag valde att stanna. Nu får jag i stället arbeta mer med det som jag tycker är absolut mest spännande, där mina egenskaper bäst kommer till nytta, och jag kommer att få högre lön.

Efter att ha främst arbetat som biståndsbedömare sedan 2004, så det är verkligen på tiden att jag gör lite annat. Men det känns fortfarande lite overkligt och jag vågar knappt tro det förrän alla papper är underskrivna och klara.

För att citera vad jag sade till min chef:
"Det händer verkligen inte så mycket övrigt i mitt liv, så det här är det absolut största som hänt mig på flera år!"

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet