Elins måndagsritt

I måndags hade jag utbildning utifrån min nya tjänst på förmiddagen. Jag är nu officiellt verksamhetsutvecklare i kommunen. Jag vill inget annat i mitt liv än detta. De kommer aldrig att bli av med mig. Fast det har jag inte sagt till dem. På lunchen på måndagen, så skyndade jag mig hem med min jobb-pendlar-cykel som jag precis bytt sommardäck på, för att hinna byta om till höghöjdsbanan, när jag insåg att den fått punktering. Det blev lite stressigt att småjogga hem med punkterad cykel och ändå passa tiden till Alexandra som jag skulle samåka med.

På kvällen red Elin Galishimo. Jag cyklade med henne och mountainbiken och kände att "detta är livet!" tills vi kom hem och jag insåg att jag fått punktering även där. Det är min andra cykeltur på biken efter nyköpet. Min. Andra.

Jag har inte orkat ta in att jag fått punktering på två cyklar på en och samma dag, förrän nu på fredagen. Är man dessutom trött med misstänkt pyspunka på själen så får man känslan av att det hela är en konspiration och att någon är ute efter att förstöra mitt liv. Oklart vem. Och tillvägagångssättet är märkligt. Jag har dessutom förvarat cyklarna på olika ställen, den billiga jobbpendlar-cykeln har varit i cykelstallet på gården och den nya cykeln har varit inlåst i bunkern i garaget. Men jag har ännu inte avskrivit denna konspirationsteori.

Hur som helst, så blev det en bra film. Jag inkluderade några spontana nitar för hundkex. Och osynliga hundkex. Osynliga hundkex är den värsta sorten.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet