Kraftig blåst och dressyrhjälp

Idag fick vi årets första plusgrad! Hela tre plusgrader bjöd Västerbotten på, och blåst som nästan liknade stormstyrka. Jag och Elin åkte till Gummark igen för att träna Galishimo på hemläxan från tränaren, och det var ju just att miljöträna honom i ridhuset. Det var nästan tur att vi inte fattade hur kraftigt det faktiskt skulle blåsa idag, för i sådana fall hade vi nog inte gett oss iväg på den turen. Hård is och någon liten plusgrad på det, fick bilen och transporten att glida och kränga liite lite åt sidan emellanåt. Inte så man blev särskilt rädd, men jag höll 30-40 km/h emellanåt efter vägarna.

Elin och Galishimo

Galishimo skötte sig i alla fall superbra, med blott två tvärnitar när det blåste så läktardörren smällde upp och igen, samt när det rasade snö från ridhustaket. Man kan ju säga att det är normalt för hästar att reagera på sådant och att det vore lite konstigt annars. Men annars så skötte han sig väldigt bra. Elin stod för uppvärmningen och tyckte att han var kanonfin!

Elin och Galishimo

Sedan avslutade jag med lite träning inför övningen sluta och Elin hejjade ivrigt på. Hehe, inser ni hur bortskämd jag är med fina vänner som beundrar minsta lilla framsteg?! Lyssna bara på klippet...


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet