Ännu ett supertrevligt kvällspass

Foto: Elin Hällberg

Äntligen hinner jag rida efter jobbet, och det fortfarande är ljust. Det har blåst ordentligt idag men blåsten lade sig efter första halvan av ridpasset, när solen började gå nedanför horisonten. Galishimo fortsätter vara supertrevlig och det är jätteroligt att rida honom nu. Han är väldigt ambitiös och galoppen känns bara stabilare och stabilare. Nu är galoppen dessutom riktigt bekväm att sitta i, i båda varven, och han kan ta båda galopperna från skritt. Det blir inte jättetjusigt när vi gör galopp från skritt, men det blir helt klart bättre för varje gång vi gör övningen.

Men det roligaste med Galishimo är ju hans inställning just nu. Han kämpar verkligen och tar sina uppdrag på stort allvar. Sådant blir man jätteglad över. Efter att han varit ängslig i så många år, så njuter jag fullkomligt över att han mognat och blivit en så fin häst!

Idag blåste en travhäst förbi igen. Och vi fortsatte med vår galoppövning. Detta hade kanske inte varit omöjligt för ett år sedan, men det hade sannolikt varit varken avspänt eller vackert. Men nu fokuserar han på sitt. Like a boss! En liten grå fluffig boss!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet