Det går bra nu!

Jag har fått sänkt arbetsbelastning på arbetet! Jag har haft lite väl hög arbetsbelastning ett par månder så det var på tiden. Förbättringen skedde under årsskiftet och de här första dagarna gick jag omkring med lite overklighetskänslor och någon slags vaksamhet om det verkligen var sant. Sedan har chefen meddelat att jag ska jobba lite annorlunda framöver vilket innebär att jag kommer att få mer tid på mig att göra ett grundligare arbete och lite mer intressanta uppdrag, det blir mindre stress för mig! Det känns fortfarande lite overkligt men väldigt, väldigt bra.
 
 
Jag fick tulpaner av mamma när jag fyllde år och de verkar trivas i mitt rum. Jag har köpt nya sovkuddar till sängen vilket verkligen kändes jättelyxigt och mysigt. Jag har knappt reflekterat över att det känts som att jag sovit på överkörda djur.. Så hårda, platta, knöliga och trötta har mina kuddar tidigare varit. Nu sover jag på fluffiga mysiga proppmätta små lammungar. Som det känns.  Jag har köpt en stor hallspegel också, för 350 kronor, på JYSK, som den på bilden nedan (inte min hall). Jag har inte satt upp den ännu utan väntar på första bästa vänliga själ med verktygslåda. Jag har i alla fall inte förlorat allt för mycket pengar i mitt bilsparande när jag köpt dessa grejer. Det finns kvar pengar på sparkontot!
 
 

Ljuset är också på väg tillbaka. Vi har nästan två timmar mer sol per dag nu än vad vi hade vid vintersolståndet den 21 december. Det känns bra nu!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet