2300 kronor sparat

Japp. 2300 kronor. Det var januari månads skörd av besparingar. Eftersom jag köpte broddmojäng, kuddar och hallspegel så blev det lite mindre sparade pengar än vad jag fantiserat om. Det känns väl SÅDÄR att kämpa på med att spara ihop till den där jäkla bilen. Men jag ligger på 43.000 kronor nu och köper jag bilen hos en bilhandlare kanske jag kan sälja min bil i inbyte för minst 20.000 till. Så det är bara att kämpa vidare och börja hålla ögonen öppna.

Förra Januari hade jag inte ens fått ihop 10.000 till bilen eftersom min egen bil gick sönder så jag har ju fått ihop minst 30.000 på ett år i alla fall. Jag har alltså snittat på ca 2500 kronors sparande per månad. I mitt evinnerligt tråkiga liv. Men jag hamnar åtminstone inte i Lyxfällan. Och jag har ju en hästtransport.

Under tiden så har jag vänner som åker utomlands, festar och roar sig kungligt nu när livet och solen börjar återvända till våra breddgrader. Under tiden som jag sitter och anstränger mig för att göra ingenting. Nä, jag är inte bitter...  

Men det blir roligare sedan! Snart har jag pengar till bilen och behöver inte spara lika mycket, om ett halvår har jag betalat av lånet till mamma från separationen 2013, om två år har jag betalat av topplånet på min etta... Det kommer bara att bli bättre!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet