Världsherravälde var det, ja...

Jag har ju berättat att jag tror att min häst fantiserar om världsherravälde, eller hur?  Idag ringde dom från stallet och berättade att han sprängt hagen och sprungit rakt genom linorna. Som en kul grej, liksom.

Enligt uppgift hade Galishimo tyckt att detta trick var vansinnigt roligt och hade njutit av sin frihet. Han hade undersökt området med stor entusiasm och nyfikenhet samtidigt som resten av hästägarna försökte förhindra restrerande hästar i hagen från att rymma. När de skulle fånga in Galishimo så glömde han dock fantasierna om världsherravälde och började hoppas på godis i stället, så tydligen var han relativt lätt att fånga in. Skitungen.

Så nu fick hagen lagas av några andra hästägare ute i snö, mörker och minusgrader. Samtidigt satt jag helt ovetandes hemma och åt hamburgare och såg på Ponnyakuten i godan ro. Och hade glömt mobilen i jackfickan när de försökte ringa mig... Gud vad jag kände mig otillräcklig när det gick upp för mig vad som hade hänt.

Jag vet inte riktigt hur jag ska kompensera för detta. Ska man lämna en godispåse i fikarummet till de som hjälpt till? Eller? Hur mycket kostar det rimligtvis att ursäkta att sin häst fått fnatt?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet