Vårkänslor och shoppingsug!

Nu börjar värmen komma! Jag är så lättad! Jag har också hunnit jobba bort lite projekt på jobbet och känner att jag långsamt kommer framåt, hela vintern så kändes det som att jag fastnat i en flaskhals av projekt som stod stilla bara för att det var för många. Men nu börjar jag kunna beta av mer och mer! 

Igår var jag länge i stallet och pysslade med Ares. Vi var på ridbanan en stund och jag gör bara enkla övningar nu. Höger, vänster, stopp. De långa tyglarna möjliggör även att jag kan gå bredvid honom och nästan "tömköra" honom utan att jag sitter upp. Det känns superbra! Det känns också som att han landar lite bättre med bettet nu, men han ska få den tid han behöver. 

Jag har börjat fläta honom mer i manen och han är väl måttligt förtjust i detta. Men jag tror han behöver det för att träna på att slappna av i stallgången när det är annat folk och andra hästar där. Lite "tråkträning" som det populärt kallas.

Det var så skönt att komma hem och egentligen bara vara blöt om fötterna av allt töväder. Jag frös inte i övrigt. Tycker att jag varit väldigt kall denna vinter. 

Nu vaknade jag till regn och det känns som att snön smälter bort framför ögonen. 

Jag är dessutom sugen att shoppa något fint till Ares och fira honom och fira ljuset. Men dessvärre har jag inte snålat på något alls sedan jag köpte honom. Han har finaste tänkbara sadel, finaste tränset jag fann, alla möjliga remmar och hjälpverktyg vi behöver, schabraket är jättefint och matchar både stövlarna och jackan... Såå... vad köper man?! Haha..! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet