Hästen, jobbet, livet!

 

Det är ju fantastiskt att börja kunna sätta ihop de separata delarna jag tränat in nu. För det mesta ser det ut som att vi bara står och chillar och avslappnat skruttar runt, om man skulle titta på oss från håll på ridbanan, men jag har alltid en plan. Idag lördag ska jag jobba med öppnor från marken utan att han ökar på stegen och inte kliver iväg med de där stora frambenen. Kanske avsluta med att sitta upp. men vi får se. 

Men för varje gång jag checkar av något med honom så får jag lite självförtroende. Det kommer att bli bra! Det börjar kännas riktigt bra! 

Fler delar än bara Ares känns förresten riktigt bra. Livet. Jobbet. Jag fick en ny chef i mars och jag känner redan positiva effekter i hela arbetsgruppen, och känner även att min egen arbetsbelastning lättat. Nu på morgonen ska jag åka på ett fik och äta frukost med en väninna. 

Jonatan är på tjänsteresa i Eskilstuna men kommer hem om några timmar. Det känns alltid tryggt när han åker iväg, han hör ofta av sig och berättar om dagen. Jag har ofta missade fina meddelanden från honom när jag vaknar på morgonen. Som att han alltid har mig i tankarna. 

Det är en fin tid nu. Att leva. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Flashback