Nu är Sassy reserverad!

 

Nu har vi fått godkänt av uppfödaren att reservera Sassy! Det känns otroligt bra. Jag känner mig lugn och väldigt glad. På papperet är det Jonatans häst och det är han som valt henne. Det är nog han som kommer att träna henne mest i början. 

Jag fick minnen från 2022 när jag väntade på Ares och det är stor skillnad på hur jag känner mig nu jämfört med då. Jag var orolig hur det skulle gå med Ares, och om jag skulle klara en unghäst till. Jag upplevde ju att jag knappt klarade av Galishimo, som jag dessutom sörjde djupt. 

Men sedan kom ju Ares in i mitt liv, och han har varit ett nöje. Han är verkligen min fjäder i hatten. Han har gett mig så många möjligheter att må bra. Sedan kom Jonatan in i tillvaron, och då fick jag också ett lyft. Jag blev ännu mer motiverad och glad över tiden i stallet, när jag fick vara med honom. 

Det Jonatan har gjort bäst är att han ringat in vad jag tycker är viktigt, och uppmuntrat mig att utveckla det. Vill jag skritta och ställa nacken på Ares så är det precis det jag ska göra. Vill jag flytta bogen i ledövningar så är det också en jättebra idé. Vill jag bara skrutta på en avsutten promenad i skogen med Ares så är det precis det vi gjort. Allt behöver inte handla om att rida snabbt och uppnå stora resultat. Jag har släppt prestationen och låtit framstegen komma till mig. Jag har inte jagat dem. Och framstegen har kommit! 

Så ja, en häst till. Det låter ännu roligare. Att vi kanske kan rida tillsammans i framtiden. Att det kommer ytterligare en unghäst nu när man har så goda erfarenheter, dessutom tillsammans med Jonatan. 

Kan det bli bättre? 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet