Jag har fyllt 40!

 


Jag har fyllt 40! Det känns lite märkligt och dubbelt. Fördelen är att jag tycker att jag blir lugnare för varje år och har en bättre känsla av ro i mig själv. Nackdelen är väl att jag känner mig lite tråkig och gammal och inte med särskilt starka personliga drivkrafter, det är ju alltid baksidan av känna ro och lugn; det händer inte så mycket. Björn köpte mig en liten kaffemaskin och den passar perfekt till de små kaffekopparna jag fått av mamma. Allt blev så mysigt! 

Tänk att jag ändå är 40 och aldrig varit sjukskriven. Jag har jobbat heltid sedan jag var 24 och aldrig haft en semester längre än fyra veckor på ett år. Det är otroligt mycket jobb. Det är otroligt många utredningar och möten med människor, och det var länge sedan någon ens försökte ifrågasätta en utredning från mig, av en verksamhet. De brukar hålla toppkvalitet. Mitt intresse för arbetet har egentligen bara stigit med åren. Inget har stagnerat utan det har varit en ständig utveckling. Jag blir mer och mer stolt över mina arbetsinsatser. 

Jag försökte flera veckor att fundera på om jag skulle göra något speciellt för att fira min födelsedag. Om jag skulle unna mig något särskilt som tar mig från min vardag... 

Men hur jag än vrider och vänder på det så gillar jag min vardag. Precis som den är. 


Det är helt okej att bli äldre! 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet