Semestern börjar bra!

"Dont let a ugly face destroy a happy moment" Så kan jag tänka ibland. Man ser en bild på sig själv och tänker "Fy sjutton!" men sedan tänker man att jag var ju glad när bilden togs, och det är därför jag vill dela den. Här Ligger Galishimo i gräset och jag har satt mig bredvid honom.  Ingen tvekan om att jag är där jag vill vara...

Början på semestern känns väldigt bra, än så länge! Galishimo har fått motion och jag cyklade sedan till Granngården och tittade om det fanns något jag kunde nöjesshoppa. Jag provade lite jackor och kläder och fann även lite lädervårdsprodukter. Sedan tittade jag på mina skitiga ridskor. Sedan på lädervårdsprodukterna igen. Sedan bestämde jag mig. Det blev att inhandla lädertvål och läderbalsam.

Så det blev lite skovård vid mitt nya lilla bord till en trevlig dokumentär...  Det insprängda dammet i porerna borstades bort med en tandborste och sadeltvål och sedan smörjde jag in allt...


Efter detta hade jag fått upp gnistan lite och kom på att jag lika gärna kan tvätta och smörja dressyrsadeln som jag ändå hade tänkt sätta ut på annons.



... Och varför inte fotografera sadeln och sätta ut den på annons, när jag ändå har putsat upp den? Så nu finns sadeln ute både på en facebooksida, blocket och hästnet. Det känns riktigt bra. Sedan fick jag en väldig lust att byta sängkläder och tvätta upp ridkläder och varför inte tvätta igenom ridjackorna när jag ändå är igång? Nu hänger de rena i hallen och luktar gott.


Plötsligt börjar det bli kväll och jag kan sträcka ut i sängen och bara trivas i väntan på att tvättmaskinerna ska jobba klart med den övriga tvätten. Vilken bra dag, när det finns massor att göra, som man kan pilla på med, helt utan stress, och tiden bara flyger iväg. Så härligt!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet