Långsamt bättre

Igår totalkraschade jag, men idag så blev det lite bättre. Denna feber. Man kan inte slåss emot den och om jag stressar för att jag har den så blir jag inte friskare. Morgonen började i alla fall riktigt bra, Björn har fått köpa en bil av sin far, och det var ingen dålig bil! Björns tidigare bil har jag verkligen inte gillat. Den hade med råge passerat 40.000 mil, saknade AC och man fick skrika för att göra sig hörd i den. Den här bilen har gått betydligt mindre mil än min Honda, var ljus och fräsch invändigt, tyst, bekväm, och självklart kollade jag upp om den fick dra min hästtransport på B-körkort. Det fick den!

Sedan så åkte vi till stallet och löslongerade Galishimo. Ebba tog honom på en barbackatur igår när jag inte orkade rida och promenerade bredvid, det gick väl ganska bra förutom lite trassel när han drabbades av akut hemlängtan samtidigt som han inte ville lämna mig... samtidigt som han ville springa hem... samtidigt som han ville stanna... eller springa. Stackars arabhäst. Alla dessa val. Han steppade på stället 50 meter framför mig och vände huvudet regelbundet mot mig för att ge mig "blicken". Blicken som betyder "Men skynda dig, för fanken!" Jag vägrade skynda mig. För fanken.

När jag löslongerade honom idag så var han lugnare. Men det lilla hindret börjar skapa oro hos honom igen så vi fick sänka det till markhöjd igen för han började bara springa undan. Han är verkligen ingen hoppare. Vi får se om jag pausar hoppningen ett tag eller om jag bara sänker den till 15-20 centimeter igen. Jag tror den var på ca 40 idag. I övrigt så är han kanonfin på löslongeringen. Här kommer ett litet klipp!


Flätorna håller sig också långa. Jag tror det blir att göra små "paket" av dem till hösten och lämna dem orörda ett par veckor så de växer lite ostört ett tag. Japp, det blir små bandageförpackningar till vintern. Det kommer att se väldigt lustigt ut.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet