Elin red Galishimo igen!



Elin var ju med om en olycka i april förra året med Galishimo, då hon skadade ryggen illa, och hon har inte ridit Galishimo sedan dess. Men i går var hon ridsugen och vi bestämde oss för att ta en soft ridtur på Galishimo i det fina vårvädret.

Jag fick lite fart att fixa det sista med Galishimos westernsadel och tänkte att hon kunde ta premiärturen med den. Jag har ju köpt ett sadelunderlägg, en sadelgjord i neopren och tog även en tur till närmaste hästsportsbutik för att köpa ett westernträns. ("Ska du?! Vi följer med!!" sa Linn, Veronica och Tuva i stallet, och plötsligt var min Honda fullsatt med glada och fnittriga tjejer). Jag satte ihop hela utrustningen innan Elin skulle komma och kände mig supernöjd när allt var färdigt! Tyglarna visade sig vara lite för korta men annars så verkade det mesta passa!


Galishimo har börjat fälla päls och njöt när jag jobbade bort den mesta löst sittande pälsen med en ryktsten. Sedan följde Linn och hästen Leah oss när vi gick efter Varnvägen och njöt av solen. Galishimo var jättenöjd över ridturen och gick och trivselfrustade för sig själv och verkade bara ha det bra. Elin strålade och vi småpratade om det mesta. En riktigt skön lördag med andra ord.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Planering med att måla hästtransport

Den där silverbjälken

Påskjutet